παιδικα παρτυ παιδοτοποι

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ paizotopos

Θέλετε να διοργανώσουμε ένα αξέχαστο party για μικρούς & μεγάλους με κέφι, χορό & πολλές εκπλήξεις?

Ο ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε μικρή & μεγάλη σας επιθυμία!!!

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ   
1. Δημιουργική απασχόληση με μουσικοκινητικές δραστηριότητες, διαγωνισμούς & δώρα για όλες τις ηλικίες.
2. Happening την ώρα της τούρτας με στολή της επιλογής σας.
3. Μπαλόνια φουσκωμενα με ήλιον για το στολισμό του χώρου των γενεθλίων σας.
4. Δωρεάν προσκλήσεις για όλα τα παιδιά που θα προσκαλέσετε στο party σας.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ
1. Από Δευτέρα έως και Πέμπτη απόγευμα 230€ εώς 60 άτομα στο σύνολο (παιδιά και συνοδοί) ή 5€/άτομο με χρέωση όσα άτομα παρευρεθούν(εώς 15 διαφορά) στο πάρτι
2. Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο πρωί 265€ εώς 60 άτομα στο σύνολο (παιδιά και συνοδοί) ή 6€/άτομο με χρέωση όσα άτομα παρευρεθούν (εώς 15 διαφορά) στο πάρτι.
3. Σάββατο απόγευμα και Κυριακή όλη την ημέρα 330€ εώς 60 άτομα στο σύνολο (παιδιά και συνοδοί) ή 7€/άτομο με χρέωση όσα άτομα παρευρεθούν (εώς 15 διαφορά) στο πάρτι.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται:
Για τους συνοδούς από ένα ρόφημα (καφέ της επιλογής τους, σοκολάτα, χυμό, αναψυκτικό,μπύρα ελληνική η ποτήρι κρασί) , και πιάτο με 4 είδη: α) λαγάνα με καπνιστή μπριζόλα,μουσταρδομαγιονέζα , κασέρι γκούντα β) σαντουιτσάκι με μαρούλι και φιλέτο κοτομπουκιά γ) πίτσα δ) χωριάτικη τυρόπιτα.
Για τους μικρούς μας φίλους παρέχουμε από ένα χυμό και πιάτο με club, πίτσα, πατατάκια.

Όλα τα extra με τιμές τιμοκαταλόγου. Η τιμή είναι για μία οικογένεια. Συμπεριλαμβάνονται : προσκλήσεις, στολισμός με μπαλόνια, και πρόγραμμα-απασχόληση. Για τη διοργάνωση του πάρτι απαιτείται προκαταβολή 100 €. Εάν επιθυμείτε μπορείτε  να φέρετε και τα δικά σας εδέσματα συμπληρωματικά. Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.(24%)

Με το κλείσιμο του πάρτι αποδέχεστε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος (παρουσία φωτογράφου, αλλαγή μενού κλπ.).Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ενημέρωσης 10 ημερών νωρίτερα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ

Με χρέωση 30€ στο σύνολο μπορείτe να φέρετe τα δικά σας ποτά και να σας τα σερβίρουμε εμείς. Προαιρετικά τούρτα από τα ζαχαροπλαστεία PLAISIR με 15€/κιλό ή La baguette με 11€/κιλό+3€ σχεδιο. Βιντεοσκόπηση όλου του πάρτι από  επαγγελματία  6949844033 Ισίδωρος.

Τηλ. 2310474323,

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 18.30-22.30
web: www.παιζωτοπος.gr, e-mail: paizwtopos@gmail.com

Copyright © 2012 Blankout - Web Design & Develop