παιδικα παρτυ παιδοτοποι

 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟΝ paizotopos

Θέλετε να διοργανώσετε ένα αξέχαστο party για μικρούς & μεγάλους με κέφι, χορό & πολλές εκπλήξεις?

Ο ΠΑΙΖΩΤΟΠΟΣ αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει κάθε μικρή & μεγάλη σας επιθυμία και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε μόνοι σας τις παροχές (στολισμό, προσκλήσεις, happening κατά το σβήσιμο της τούρτας, πιάτο για τους συνοδούς) και αντιστοίχως τις χρεώσεις του πάρτυ.

            ΧΡΕΩΣΕΙΣ

  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή για τους συνοδούς ροφήματα σε τιμές καταλόγου και για τα παιδιά 6€ είσοδος στον παιδότοπο με χυμό και πιατάκι με κλαμπ σάντουιτς, πίτσα και πατατάκια. Προαιρετικά στολισμός, προσκλήσεις και happening την ώρα της τούρτας με στολή της επιλογής σας με χρέωση 20€ και πιάτο με 4 είδη για τους συνοδούς με χρέωση 2€/ πιάτο. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. (24%).

 

  • Από Δευτέρα έως Παρασκευή 5€/άτομο (παιδιά ή συνοδοί)
  • Σάββατο και Κυριακή 7€/άτομο (παιδιά ή συνοδοί) με χρέωση όσα άτομα παρευρεθούν (εώς 5 διαφορά από όσα κλείσετε). Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: για τους συνοδούς από ένα ρόφημα (καφέ της επιλογής τους, σοκολάτα, χυμό, αναψυκτικό,μπύρα ελληνική ή ποτήρι κρασί), και πιάτο με 4 είδη: α) λαγάνα με καπνιστή μπριζόλα, μουσταρδομαγιονέζα, κασέρι γκούντα, β) σαντουιτσάκι με μαρούλι και φιλέτο κοτομπουκιά, γ) πίτσα, δ) χωριάτικη τυρόπιτα και για τους μικρούς μας φίλους παρέχουμε από ένα χυμό και πιάτο με κλαμπ, πίτσα και πατατάκια. Όλα τα extra με τιμές τιμοκαταλόγου. Συμπεριλαμβάνονται : προσκλήσεις, στολισμός με μπαλόνια, και πρόγραμμα-απασχόληση.  Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.(24%).

Για τη διοργάνωση του πάρτι απαιτείται προκαταβολή 100 €. Με το κλείσιμο του πάρτι αποδέχεστε πλήρως τον τρόπο λειτουργίας του καταστήματος (παρουσία φωτογράφου, αλλαγή μενού κλπ.).Η προκαταβολή επιστρέφεται σε περίπτωση ενημέρωσης 10 ημερών νωρίτερα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΧΡΕΩΣΗ

Προαιρετικά:

Με χρέωση 30€ στο σύνολο μπορείτε να φέρετε τα δικά σας ποτά και να σας τα σερβίρουμε εμείς.

Τούρτα από τα ζαχαροπλαστεία PLAISIR με 15€/κιλό ή La baguette με 11€/κιλό+3€ σχεδιο.

Βιντεοσκόπηση όλου του πάρτι από  επαγγελματία  6949844033 Ισίδωρος.

MINI  GOLF έως 25 άτομα μικροί μεγάλοι 1 ώρα 30€ ΤΟΥΡΝΟΥΑ με μετάλλια στους 3 νικήτες 60€

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τηλέφωνο: 2310474323,

web: www.παιζωτοπος.gr,

e-mail: paizwtopos@gmail.com

facebook: Paizotopos Thessalonikis

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ  Από Δευτέρα έως Παρασκευή 17.30-22.00,Σάββατο Κυριακή και αργίες 10.30-22.30

Copyright © 2012 Blankout - Web Design & Develop